Stránky

Pages

Pages

pátek 6. října 2017

Lidé podávají trestní oznámení na Sobotku, Havlíčka a další za krádež lithia za biliony korun!

Včera jsem podal trestní oznámení na Bohuslava Sobotku, ministra průmyslu Jiřího Havlíčka a další neznámé pachatele. Pokud nechceme, aby to odložili jako obvykle, musíme to podat všichni. Jedině tak je naděje, že se najdou čestní a zároveň odvážní policisté a státní zástupci, kteří se nebudou bát věc začít vyšetřovat. Proto vám v příloze posílám vzor trestního oznámení. Na místo oznamovatel napište svoje jméno, příjmení a datum narození a nahoru vpravo dopište na který policejní útvar nebo státní zastupitelství to podáváte. Je to jedno, podejte to klidně na nejbližší policejní stanici v místě Vašeho bydliště, můžete to podat dvakrát, na policii i na okresní či krajské státní zastupitelství. Je třeba to tam donést osobně do podatelny nebo poslat doporučeně poštou, emailem nestačí, pokud nemáte elektronický podpis. Čím více těchto trestních oznámení bude podáno tím to bude mít větší váhu. Zabere Vám to jen deset minut času a 38 Kč za poštovné. Tak se ničeho nebojte a podávejte trestní oznámení.

Dále můžete psát případně volat všem politikům, na které máte kontakt a žádat je aby s tím něco dělali. Teď je před volbami, politici jsou mnohem ochotnější jednat s občany než jindy. Také se snažte, aby se informace o chystané krádeži lithia rozšířila ještě před volbami mezi veřejnost, mluvte o tom se svými známými, přeposílejte emaily, šiřte to na Facebooku a jiných sociálních sítích, pokud máte své internetové stránky dejte to tam. 

Do voleb zbývá jen 14 dní. Pokud zůstanou u moci zločinci z ČSSD a dalších vlastizrádných protinárodních stran, tak lithium za více než 3 biliony Kč bude nenávratně ukradeno. To je větší škoda než kupónová privatizace, tunelování továren a bank v 90 letech, fotovoltaické elektrárny, církevní restituce a předražené dálnice a další státní zakázky dohromady. Málokdo má představu o velikosti částky 3 biliony, pro představu by si za to každý Čech nad 18 let mohl koupit luxusní auto (případně autonomní dron Ehang, pozn. redakce) nebo by si každá česká rodina mohla koupit malý byt ve středně velkém městě či domek na vesnici. TAK SI NENECHTE TYTO PENÍZE UKRÁST A DĚLEJTE VŠECHNO PROTO, ABYCHOM SPOLEČNĚ POLITICKÉ ZLOČINCE ZASTAVILI. 

JUDr. Norbert Naxera














Policie ČR
nebo
Okresní státní zastupitelství


Podezřelí      : Bohuslav Sobotka, nar. 23. října 1971, předseda vlády České republiky
                       Jiří Havlíček, nar. 16. května 1976, Ministr průmyslu a obchodu
                         další neznámí pachatelé

Oznamovatel: jméno a příjmení:                                        nar.
                         trvale bytem:

                  

Poškozený:     Česká republika a všichni její občané

Trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestných činů vlastizrada podle § 309 Trestního zákoníku, Zneužití pravomoci úřední osoby podle § 329 TrZ, Účast na organizované zločinecké skupině podle § 361 TrZ, Zneužití pravomoci úřední osoby podle § 329 TrZ, Přijetí úplatku podle § 331 TrZ a Porušení povinnosti při správě cizího majetku podle § 220 TrZ    


   Podávám trestní oznámení na předsedu vlády Bohuslava Sobotku a ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka, neboť existuje podezření, že se podezřelý Jiří Havlíček dne 2. 10. 2017 podepsáním tzv. „Memoranda o porozumění, které se týká spolupráce v oblasti těžby a zpracování lithia v České republice“ se společností European Metals Holdings Ltd. dopustil výše uvedených trestných činů. Podezřelý Bohuslav Sobotka, jako jeho vládní i stranický nadřízený o tom nepochybně věděl a muselo se tak stát s jeho souhlasem. Do této činnosti musely být zapleteny i další osoby, a to jak veřejní činitelé v ČR, tak zástupci australské firmy European Metals Holdings Ltd. 

V důsledku jejich činnosti České republice a jejím občanům reálně hrozí, že zásoby lithia, které mají  při současných cenách hodnotu 3 biliony korun a vzhledem k předpokládanému růstu cen to v budoucnosti může být ještě více, mohou být vytěženy zahraniční firmou, přičemž téměř všechen zisk bude vyvezen do ciziny a čeští občané z toho nebudou mít nic, kromě několika stovek až několika tisíc podprůměrně placených pracovních míst, a navíc životní prostředí v ČR utrpí vážné škody.

Pokud by lithium těžil státní nebo polostátní podnik mohl by být zisk pro ČR mnohonásobně vyšší.

I v případě, že se stát rozhodne přenechat těžební práva soukromé firmě, měla by to být česká firma, která platí v ČR daně a především by stát měl mít smluvně zajištěn výrazný podíl na zisku, jak je to v jiných zemích obvyklé.

Je podezření, že se výše jmenovaní podezřelí snaží o to, aby stát z toho měl velmi málo a téměř všechen zisk by měla společnost European Metals Holdings Ltd. Memorandum je pro ČR nápadně nevýhodné. To vyvolává vážné podezření z korupce a zneužití povinnosti při správě cizího majetku.
  
Dále je podezření, že se podezřelí vzhledem ke svému politickému postavení dopustili také zneužití pravomoci úřední osoby a to vše jako členové organizované zločinecké skupiny působící ve více státech a vzhledem k závažnosti věci se může jednat i o vlastizradu. Proto navrhujeme, aby orgány činné v trestním řízení zahájily trestní stíhání výše uvedených podezřelých a aby požádali Poslaneckou sněmovnu o souhlas s trestním stíháním.

Povinností orgánů činných v trestním řízení je stíhat všechny trestné činy, o kterých se dozví, a to bez ohledu na to, kdo je jejich pachatelem. Proto, když dochází k pokusu o zvlášť závažný zločin, který výši způsobené škody v dějinách České republiky nemá ani zdaleka obdoby, je povinností orgánů činných v trestním řízení snažit se tomuto zločinu zabránit dokud je čas, to znamená, dokud činnost podezřelých došla pouze do stadia podpisu uvedeného „memoranda“ ale nebyla dosud uzavřena vzájemně závazná smlouva o těžbě.

Oznamovatel připomíná, že minimálně u podezřelého Bohuslava Sobotky by se nejednalo o první takto závažný zločin, neboť je podezření že se dopustil obdobného jednání při privatizaci Ostravsko-karvinských dolů, když kvůli této privatizaci došlo ke škodám za desítky miliard, ztrátě tisíců pracovních míst a těžkým ekonomickým následkům pro celou Severní Moravu.

Oznamovatel žádá orgány činné v trestním řízení, aby ho informovaly o průběhu a výsledku vyšetřování   

Důkazy:

Následující články



V ...............dne 6. 10. 2017                                                            --------------------------------

Žádné komentáře:

Okomentovat