Stránky

Pages

Pages

pondělí 29. ledna 2018

Ano, mohu otrávit ovce, dobytek i manažery, říká Drahoš

Voliči Zemana ztratili právo na život, hlásají příznivci "chemika na trůnu", ale "slušný akademik" se od nich nedistancuje, naopak tvrdí, že jako "fíkus, může otrávit ovce, dobytek i manažery".   

Mám top manažerské kurzy ministerstva obchodu, spravoval jsem největší zásoby zlata, stříbra a drahých kamenů hned po centrální bance a když se klika západem dotovaných disidentů a komunistických odpadlíků pod tlakem Gorbačova rozhodla zvolit kulisáka Havla na Hrad, byl jsem křivě obviněn za zanedbání povinnosti při správě cizího majetku a vláčen vznikajícím "svobodným tiskem". 

V šest hodin ráno pro mne přijela policie s majáčkem na voze a odvezla jako "sprostého podezřelého" k výslechu, který začal až po hodinách sezení na tvrdé lavici k "vyměknutí realizovaných osob", říká TOP manažer Rokytka.

Tehdejší prokuratura, které pak byly odebrány významné kompetence a degradována na státní zastupitelství, stíhání jako bezpředmětné  - neboť nebyla způsobena žádná škoda a "soudruzi překabátění ředitelé" si ji jen vycucali z prstu  -, zastavila. Léta jsem se soudil o svou dobrou manažerskou pověst až jsem sice vyhrál, ale firma byla zřejmě v rozporu se Dekrety prezidenta Republiky Československé Edvarda Beneše už zašantročena a kde je dnes naše zlato ví snad jen Tošovský, který se v USA vyboural ve Ferrari, dodává Milan Rokytka. 

Rozum pod násilím a jeho hrozbou nemůže správně fungovat, zjistili psychologové, takže není divu, že po privatizačním puči roste počet sebevražd, psychických onemocnění a spotřeba alkoholu, ve které jsme společně s rakovinou střeva na čelných místech světových tabulek.

Drahošovci kromě všeobecných výhrůžek fyzickou likvidací Zemanových voličů konkrétně vyhrožovali za volbu a podporu Zemana až došlo ke kolapsu, doufám, že policie začne konat a za neposkytnutí povinné pomoci v TOP hotelu přítomné presstituty požene před soud, jejich seznam je s akreditacemi k dispozici a šíří se i videa z akce k identifikování konkrétních pachatelů, uzavřel současným děním, kdy naopak hrozí tresty za výtržnictví lidem plnícím jen pokyny záchranářů a bránící hyenismu,  otřesený Rokytka. 


Související články:

Žádné komentáře:

Okomentovat