Stránky

Pages

Pages

neděle 28. ledna 2018

Nájemní mediální vrazi se mě zřejmě pokusili otrávit, říká Rokytka! Aktualizováno

Jak říkal pan Drahoš, zahraniční rozvědky monitorovaly a ovlivňovaly volby v naší republice,  často pod novinářským krytím, viz atak femenistky na hlavu státu a vyhrožovaly fyzickým napadením veřejně dokonce i mluvčímu Hradu Jiřímu Ovčáčkovi. 
Další Drahošovci si prostřednictvím sociálních sítí předávali návody a instrukce, jak pomocí igelitového pytlíku zadusit Zemanovi stoupence. Životy "nevěřících psů" pro ně nemají žádnou hodnotu. 
A neboť TOP článek Postoj neslušného člověka a vlastizrádce z pera vědeckého pracovníka v penzi Drahomíra Jurajdy byl v kruzích Zemanovců před volbou prezidenta velmi populární, čtený, komentovaný a sdílený desítkami tisíc lidí, neboť odhalil pochybný mravní profil vyzyvatele a přispěl nesporně k jeho těsné porážce, nemohu vyloučit, že mi někdo vhodil do nápoje ze msty nějaký sofistikovaný jed, po kterém jsem zkolaboval a nebýt zásahu několika kolegů, kteří nebyli hyenističtí a zavolali záchranou službu, nemusel jsem již být živ a vlastizrádné  pražské kavárně dále na obtíž. 
Tímto chci statečnému Karlu Slezákovi a Janu Šoltovi poděkovat a navrhnout je na Velíškovu cenu za záchranu lidského života, přičemž doufám, že policie ostatní přítomné "novináře" za neposkytnutí povinné pomoci dle paragrafu 150 zákona č. 40/2009 Sb. odstíhá a státní zástupce zažaluje, uvedl TOP Editor in Chief Milan Rokytka. 

Pps://twitter.com/PolicieCZ/status/957338921385517058https://twitter.com/PolicieCZ/status/957338921385517058


Pražská policie začala v sobotu večer prověřovat událost, o které informovala média. V této souvislosti se v médiích i na sociálních sítích objevovala nejrůznější videa, která údajně zachycovala průběh potyčky. Podle některých záběrů mohlo dojít i k ublížení na zdraví nebo poškození majetku. Protože však nikdo ze zúčastněných policii o incidentu neinformoval, kriminalisté museli v samém prvopočátku vycházet pouze z otevřených informačních zdrojů. To však samo o sobě ke stanovení právní kvalifikace nestačilo.

Situace se změnila až v neděli v podvečer, kdy se na policejní služebnu dostavil jeden z novinářů a podal trestní oznámení. Na základě poskytnutých informací i analýzy dostupných videomateriálů vyšetřovatelé zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu výtržnictví. Další průběh vyšetřování zatím nelze předjímat, v tuto chvíli nelze vyloučit i možné rozšíření právní kvalifikace nebo její případnou změnu.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 28. ledna 2018
PoložkaZobrazení stránky
274911
74990
66288

Související články:


Žádné komentáře:

Okomentovat