Stránky

Pages

Pages

sobota 18. července 2020

PRC umí i rozvoj národů









Výstava v Pelléově vile ukázala, jak dobře se žije četným národnostním menšinám na území ČLR, kde jsou podporovány jejich jazyky, obyčeje i kultura. Obrovský pokrok zaregistroval dokonce i bývalý chartista, disident Vladimír Mlynář, zástupce hrdého sponzora výstavy PPF, ale nový management Prahy a okolí na tradici nenavázal a podporuje Opráski.


Nespokojenost českých lidí v dysfunkční, zbyrokratizované a germanizované Evropské unii dramaticky roste a příslovečnou "poslední kapkou" do poháru trpělivosti jsou skandální dvojí standardy potravin a další kapitalistické produkce s "kurvítky" a laxním přístupem veřejné správy k vyřešení palčivého problému pouze roční zárukou. A co tomu říkají pro PL spotřebitelé?   

"Hajzlové německý! To je jednotná Evropa? My jsme prasata a oni jsou nějací páni, nebo co? Zasraní, zkurvení blbečkové, já bych je hnal. No, oni jim to muslimáci spočítají, to dostanou přes papulu. Dyť s tím jídlem je to pokus o hromadné vraždy, cpát lidem, a dokonce jim prodávat takové špatné žrádlo. Už aby se tu zas mohli roztahovat; tihle oligarchové, kapitalisti, ti žerou exklusivně, vybrané lahůdky, ti jsou úplně jinde. Ti si nechají jídlo extra vozit. A nám kecají, že chceme a potřebujeme kupovat levnější věci. To je jeden trh? Prd je to," uvedl zjevně právem krajně rozhněvaný muž. 80 až 85 procent občanů ČR proto požaduje referendum o EU, ale premiér jim ho nechce povolit s tím, že ještě k zásadním rozhodnutím "nedozráli".

Kromě Chanů žije v ČLR 55 menšinových etnik, z nichž 53 má svůj vlastní jazyk, 21 vlastní písmo, a téměř všechny i vlastní náboženské tradice, rituály a festivaly. Mezi 22 etniky představenými na výstavě, najdeme tak tak rozdílné oblasti a kultury, jako jsou Mongolové ze severu Číny, Čchiangové z jihu a Kazaši ze západu země, přiblížila paní Ma v úvodním slově pestrost své země a výstavy.

TOP reportérku zaujaly nejvíce Mongolové s velbloudy na sněhu a také pečení ryb na ohníčku, které připomíná tradiční opékání buřtíků v českých končinách. "Kéž bychom si žili tak, jako nějaká menšina v Čínské lidové republice, zatím nám hrozí vyhynutí v EU," povzdechl si pražský exzastupitel Ivan Hrůza. 

Boj ale již začal. Probíhá ve všech oblastech, městech a vesnicích. Pokud budeme pracovat jako jeden dokonalý organismus, dosáhneme výsledku, který nám umožní podívat se bez ostychu lidu do očí.

Před námi stojí těžká zkouška. My populisté ji však vydržíme. K tomu má strana své přesvědčení o správnosti své práce, program změn a pevné mužstvo profesionálů. Jsme připraveni vzít na sebe odpovědnost za obrodu naší milované a jediné vlasti!

Pouze vpřed! Pouze k vítězství!

Pracujeme společně a usilovně pro budoucnost země!

Jsme v právu! Můžeme! Zvítězíme, řekl Zjuganov.


Související články:














Žádné komentáře:

Okomentovat