Stránky

Pages

Pages

neděle 19. července 2020

Přichází bída do EU: Češi jedí 70 kilová prasata a Francouzi hlemýždě!









Ačkoliv měla být EU dle Lisabonské strategie geopolitickým útvarem s největší přidanou hodnotou daněnou moderní daní, tak se na DPH více rozkrade, než vybere a chudší lidé ze zatím bohatších států dotují bohaté oligarchy v těch chudších členských zemí, kde si pak večer pochutnávají na gratinovaných šnecích na estragonu, zatímco tisíce malých Pražánků nemá ani na oběd!  
FOTO: Lukešová

Šnečí maso je prý ale dle restaurant-guide zdravé, neobsahuje tuk ani cholesterol, vyznačuje se specifickou chutí, kterou si po ochutnání skoro každý zamiluje.

Doporučujeme tedy vyrazit s přáteli nebo rodinou alespoň na Štědrý den na oběd, dát si tucet šneků a skleničku vína v dobré společnosti a naladit se tak příjemně na sváteční večer. Každý, kdo tuto pochoutku nezná, se nejprve vyděšeně podívá, ale po prvním ochutnání si ji doopravdy zamilujete, ovšem nemůžete ji mít  několikrát týdně, jako oligarchové, kterým povzbuzuje s vodkou s mufloním rohem potenci a mohou se tak po večeři věnovat pedofilii s kanibalismem šišinek, takže na tzv. vlašskou omáčku se nikdy, nikdy nenechte pozvat ať neskončíte jako Epstein s Maxwellovou, dodávají TOP konzultovaní analytici. 


Související články:













Žádné komentáře:

Okomentovat