Stránky

Pages

Pages

čtvrtek 16. července 2020

Rodina evropských národů se v globální vesnici dostala do spárů lichvářů, říká Stalinův tajný vnuk









Bruselští eurokraté nejenže pomáhali Gatesovu a Sorosovu Good Club vyvíjet biologickou zbraň covid-19 proti lidstvu, ale když se evropské národy na chvíli díky rouškám a respirátorům z Lidové republiky ubránily, tak je chtějí masivně zadlužit na 30 let u globalizačních lichvářů, lupičů a vrahů.

FOTO: RSA
Podle amerických zpravodajských veteránů byly experimenty na testování nové biologické zbraně provedeny ve Velké Británii (včetně na Cambridge University), kde byly financovány nadací Billa Gatese, stejně jako v Austrálii a Kanadě. Kromě toho bylo testování některých složek provedeno v biologických laboratořích v Gruzii a na Ukrajině. Jak ukazuje zdroj, podobně se dělo se s největší pravděpodobností i na Virologickém institutu ve Wu-chanu, (což bylo mimochodem financováno Sorosem), kde se později objevilo epicentrum infekce.

V komentářích k videokanálu o světové politice, Italové napsali, že zaměstnanci Nadace Billa a Melindy Gatesové (vytvořené údajně ke zvýšení úrovně zdravotní péče na celém světě) na podzim roku 2019 organizovali v řadě italských měst očkovací akce proti chřipce, a pak právě na těchto místech byla největší nákaza a smrtnost.

Celou starou Evropu s jejími závazky v oblasti lidských práv staví před skutečnost, že jednotky NATO byly umístěny prakticky do všech evropských zemí (údajně kvůli budoucím rozsáhlým cvičením). A Evropský parlament, který se pohoršuje nad rozptýlením dvou tisíc demonstrantů v Moskvě, z jakéhosi důvodu o tom mlčí - nikoho to netrápí. To je také zajímavý faktor.

V této souvislosti je třeba připomenout cvičení NATO s názvem "Obránce Evropy", Defender Evropa 2020. Přes všechna karanténní omezení Defender Evropy 2020 (poznamenávám, že největší v historii NATO na evropském území a spojené s přepravou čtyřicetitisícové armády) nebylo zcela zrušeno! Vůdci výcvikové operace pouze snížili její objem. Nejzajímavější přitom je, že NATO se podle plánu pohybuje přes nejvíce infikovaná centra v Německu - Mnichov, Bádensko-Württembersko a Hamburk. Vyvstává tedy otázka: opravdu se trápí nebezpečím nakažení?

Existuje předpoklad, že vojáci NATO již byli proti COVID-19 očkováni, i proti dalším válečným virům. Mimochodem podle informací oznámených 3. dubna na stránkách Veterans Today může počet válečných virů dosáhnout až 89 a byly vyvinuty především v Cambridge, který sponzoruje Bill Gates. Existuje také důvod se domnívat, že když se koronavirus objevil na území ČLR, zaměstnanci západních zvláštních služeb, kteří jej tam používali, již proti němu očkování měli. Toto je velmi důležitý bod: vakcína na COVID-19 proto již může být k dispozici!

Jak informovali italští vlastenci, válečný virus byl použit v pěti zemích: v Číně, Íránu, Itálii, Francii a Německu. Do Španělska byl přenesen přes Francii a Itálii. Jedná se o viry různých modelů: nejsilnější v Itálii, druhý nejsilnější v Íránu, třetí v Číně atd.

Trump vydržel ránu a nezapojil se do války, ale co ho to stálo? Podle některých zpráv měl být 2. února 2020 na amerického prezidenta uskutečněn atentát na Floridě, v jeho vládní rezidenci. Bylo tomu však zabráněno. Zpravodajská služba Trumpa aktivně zničila dvě letadla CIA spolu s teroristy: jedno údajně havarovalo v Afghánistánu a druhé v Iráku. Plukovník CIA Michael D'Andrea, známý také jako Ajatollah Mike, který vedl celou operaci na odstranění Sulejmaniho v Bagdádu, patrně zemřel spolu s nimi.

Centrem Deep State je ale Londýn. V rukou těchto lidí jsou tři mohutné nástroje. Prvním je "hlubinný stát" Spojených států; jeho politickou "střechou" je Bill Clinton a jeho "rodina", finanční, ekonomický a částečně ideologický blok tvoří George Soros a Bill Gates a energetický blok je součástí CIA a ministerstva obrany (ale ne zcela). Americký hlubinný stát vytvořili Winston Churchill a William Donovan, tehdejší vůdce americké OSS (předchůdce CIA – pozn. red.), po druhé světové válce. Dalším nástrojem je FED, americký federální rezervní systém, a třetím jsou globální média, a to i v Rusku.

Bill Gates ne příliš dávno prohlásil, že 3. světová válka bude jiná, než jakou jsme si ji představovali ve 20. století. Nebudou hromadné jaderné údery, přesuny ohromných armád, – bude tajná, hybridní a zejména s použitím biologických a chemických zbraní.

Takže vstupujeme do éry tajné války, kde kromě bojujících existuje i jakási třetí strana, která se války formálně neúčastní, ale fakticky ji pohání.

A tajná válka, tj. tzv. světová vláda a „vládci světových financí“, za jejichž peníze se točí filmy o všelijakých pandemiích, apokalyptické filmy a jedou kampaně v médiích – patří jim 80 % těch korporátních takzvaně nezávislých. Za jejich peníze lidstvo straší, že přijde apokalypsa a všichni zemřeme - s výjimkou některých vyvolených.

Je to jakýsi scénář, který nám vnucují. Mám takový pocit, že zkrátka zešíleli…

Americký prezident, ale i ten ruský a čínský s úderem biologickou zbraní Covid-19 od zdegenerovaného jádra globální moci deep state koalice Izrusa, zažívají podobné nepokoje, jako svého času vlastenecký Francouz de Gaulle a především J.V. Stalin.

"Pro Rusko bylo velkým štěstím, že v době zatěžkávajících zkoušek v jeho čele stál génius a neochvějný vojevůdce J. V. Stalin. Byl vynikající osobností, imponující naší těžké době, ve které žil.

Stalin byl člověk neobyčejně energický, erudovaný, pevné vůle, ostrý, tvrdý. Byl to člověk nelítostný jak v práci, tak při jednání. Ani já, vychovaný v britském parlamentu, jsem mu nedokázal odporovat.

Stalin měl především velký smysl pro humor a sarkasmus, dovedl přesně vyjádřit své vlastní myšlenky. Svá vystoupení si psal výhradně sám, z jeho prací vyzařovala neochvějná síla. Tato síla byla v samotném Stalinovi natolik veliká, že se zdál neopakovatelný mezi státníky všech dob a všech národů.

Stalin dělal na nás velmi dobrý dojem. Měl neodolatelný vliv na lidi. Když vcházel do sálu na Jaltské konferenci, my všichni jako na povel povstali a z nějakých důvodů stáli v pozoru. Vyznačoval se hlubokou logikou myšlení a uvědomělou moudrostí. V nejtěžší době mistrně dovedl najít cestu z bezvýchodné situace.

V nejtragičtějších i nejslavnostnějších chvílích byl vždy zdrženlivý, nikdy nepropadal iluzím, Byl neobyčejně složitou osobností.

Stalin vytvořil a podřídil si obrovské impérium.

Byl to člověk, který svého nepřítele ničil rukama svých nepřátel. Donutil dokonce nás, které otevřeně nazýval imperialisty, bojovat proti imperialistům.

Stalin byl obrovským diktátorem, který neměl ve světě sobě rovné. Převzal Rusko s bídou a zanechal je vyzbrojené atomovou zbraní.

Nechť cokoliv mluvili o něm, na takové národ nezapomíná," řekl W. Churchill a když už jsou Stalinovy pomníky zbořeny, musel jít i jeho maršál Koněv a hanoben je i on, připomněl TOP předseda M. Rokytka historii a byl globalisty osočen, že je Stalinův tajný vnuk!



Související články:













Žádné komentáře:

Okomentovat