Stránky

Pages

Pages

sobota 5. září 2020

Otrávení Navalného by ničemu v Rusku nepomohlo, tak pravil Putin aneb Není piják jako piják!









Zatímco silný opoziční piják Navalnyj byl po kolapsu v letadle přesunut do Německa na test otravy, když ji ruští lékaři vyloučili, ale němečtí mají od dob Mengeleho a Cyklónu B přeci jenom větší zkušenosti a zjistili ihned mytický Novičok, tak vlastenecký kandidát na Hrad Rokytka, byl po kolapsu v TOP hotelu z nemocnice vyhozen, jeho zachránce Slezák dokonce dvakrát a zemřel na puklou aortu v bolestech před zraky rodiny, protože máme přeci svobodu, demokracii a zdravotní péči pro všechny.
FOTO: BND
Novičok prý do těla Navalného pronikl po pouhém doteku na hrníček s čajem v čekárně, zatímco do Rokytky prý pronikl jen Staropramen a Kalouskovice a poslanec Peksa se ho nechystal udusit igelitovým pytlíkem na pokyn BND, které velmi vadily a stále vadí požadavky na bilionové reparace a referendum o EU, takže byl pak i sražen ze schodů a skončil na JIP s krvácením do mozku. Policie a státní zástupci samozřejmě nic nevyšetřují.   

Co zdegenerovanému jádru globální moci vadí na Navalném, který tuneloval a jako trestaný proto nemůže kandidovat proti Putinovi, je také celkem jasné: má dluhy a je už jako živý zbytečný, takto může ještě posloužit "dobré věci", které zřejmě i přísahal nasadit život, podobně jako investigativec Kuciak.

A také že ano: poslanec Bundestagu Rotgen už žádá zastavení stavby plynovodu Nord Stream z Ruska přes moře do Německa a tedy nákupy amerických předražených a neekologických "molekul svobody" v tankerech z frakování.

Naštěstí se u řeckých ostrovů nalezly zásoby metanu pro země EU na tři tisíce let, které však chce těžit i nečlenské Turecko a Německo stojí spíše na straně Turka, než Řeka, na rozdíl od Francie, Egypta i Ruska, na konflikt a rozpad EU je tedy zaděláno. Holt není piják, jako piják, konstatují TOP konzultovaní dietologové. Tak snad exkomunista Komárek nevytěží úplně všechny uhlovodíky z Moravských naftových dolů, protože, jak zjistil bývalý poradce Putina Glazjev, ony se časem postupně obnovují z hlubin matky Země. 


Související články:






























Žádné komentáře:

Okomentovat