Stránky

Pages

Pages

sobota 5. září 2020

Tchajwan bezedným zdrojem adrenochromu pro "učitele Vystrčila"?









Generál Čankajšek se v boji proti předsedovi Maovi spojil s městskými lichváři a drogovými gangy, které zneužívaly a usmrcovaly děti pro adrenochrom, Trocký mu nabízel spoluúčast na světové revoluci, ale on ji chtěl pouze pro Číňany a s Chazary nepočítal.  
Po porážce od čínských rolníků a komunistů prchl s dvoumilionovou armádou na Tchjawan (Formosa), kde se dopustil genocidy původního obyvatelstva i dětí, které používal jako zdroj adrenochromu pro své věrné a proto tam zamířil i budoucí prezidentský kandidát v ČR, bývalý učitel, který prý rázně odmítl vstoupit do KSČ, ale učil dál děti v trenýrkách tělocvik a fyziku, senátor Vystrčil (ODS).  Jeho stranu financoval i jistý "Pepa z Hongkongu", který posílal peníze v igelitkách, což vedlo k pádu Klausovy neoliberální hrůzovlády a vstupu do EU, která lidem slibovala citlivé sociálně-tržní hospodářství a demokracii. 
V létě roku 2017 nám pak někdejší pracovník americké výzvědné služby CIA Robert David Steele potvrdil, že ve spojení s pedofilií je cílem terorizovat unesené děti za účelem "adrenalizace" jejich krve a následně odebírat tekutinu z morku jejich kostí. Podobně se k mláďatům vlastního rodu, ale od cizího samce, choval i diluviální tygr šavlozubý a vyhynul.
Satanismus a pedofilie, jak tvrdí Steele, jdou spolu ruku v ruce. Při tom jde prý v těchto kruzích také o pití krve dětí rituálně usmrcených (která prý díky adrenochromu vzbuzuje radostný pocit "povznesenosti"), o krádeže tělesných orgánů a o kanibalismus (lidožroutství). Tedy vskutku droga osvícených (iluminátů) a pak i lépe rozumíme Vystrčilovu poblouzněnému výkřiku: Jsem Tchajwanec!
Krajně vysoce ziskový celoplanetární obchod s dětmi slouží přesně tomuto propastně chorobnému a strašnému účelu! Nejde přitom jen o chorobný, ryze sexuální sklon několika málo zvrhlíků. Steele říká jasně: "Je to ústřední část Skrytého státu (Deep State) a jako taková elity spojuje. Je ale také Achillovou patou Skrytého státu."
V souvislosti s tím je velmi pravděpodobné, že pedofilií prosáklý Hollywood nám už celá desetiletí "privilegium" pití krve k zachování života a k "zábraně stárnutí (anti-aging)" v symbolické podobě předkládá ve filmech o upírech. Nic není náhoda. Rituální obětování lidí bylo ve starých kulturách, co lidská paměť sahá, a je to dobře doloženo.
Původní videofilm na Youtube, obsahující rozhovor občanského novináře se Steelem, který se jmenoval "CIA Insider: Pedophilia Is Only the Gateway, Vampirism Is The Destination (Pracovník CIA: Pedofilie je jen vstupní branou, cílovou stanicí je upírství)", byl ale smazán a videofilmy se Steelovými brizantními výpověďmi stále znovu mizejí. Některé síly se úporně snaží zabránit tomu, aby se takové informace dostaly k širší veřejnosti. Občas lze videofilmy s tím, co říká o tomto pozadí věcí, najít na Youtube přes vyhledávací slova „robert steele pedophilia“.
Robert Steele také řekl, že v této síti pedofilie je zcela významně zastoupena katolická církev a ještě jedna jiná kabalisticky orientovaná skupina. Podle jeho odhadů je každý rok uneseno 8 milionů dětí, které jsou předávány této temné síti jako otroci a oběti. Těmto dětem prý přitom zbývají nanejvýš dva roky života. Také úřady pečující o děti a mládež, jak říká Steele, jsou součástí této celoplanetárně pracující sítě, odbírají děti rodičům, aby je prodaly pedofilům.
Když shlédneme jen počet "vzetí do péče" provedených německými úřady pečujícími o děti a mládež po tzv. sjednocení Německa, zjistíme, že tento setrvale roste. Bylo-li to v roce 2015 ještě zhruba 25.000 případů, v roce 2016 to bylo více než 84.000 a v roce 2017 více než 61.000 případů vzetí do úřední péče. Jak je to celosvětově? Podle výpovědí svědků činí náklady v domově pro děti a mládež 3.200 euro za jedno dítě měsíčně.
Zpravodajská internetová stránka Welt.de zjistila, že umístění v domovech jejich svobodně tržním provozovatelům přináší devět miliard euro ročně. Obchod za desítky miliard! A to ještě nejsou započteny zisky z adopcí. Kam v posledně uvedených případech ty děti mizejí, si nyní pomalu umíme představit… Není divu, že také dětští běženci bez doprovodu jsou v tomto scénáři "vřele žádoucí". Jak jeden případ takové "krádeže dítěte" úřadem může vypadat a postihnout i nevinné rodiče, se lze dočíst zde ve zprávě jedné takto postižené matky.
Milé čtenářky a milí čtenáři, to je silné odhalení!
Takto se ozřejmuje také smysl a zřetězení všech těch legálních darů tělesných orgánů a akcí darování krve provozovaných Německým červeným křížem, Maltézskou pomocnou službou, Johanitskou pomocí při nehodách atd., které všechny jsou "náhodou" církevními organizacemi. Koneckonců je snahou získat čerstvý "materiál" všemi možnými způsoby a pak i lépe rozumíme sporům církve v ČR mezi Halíkem, Holubem a Dukou. "Premiér by si měl nejdříve zjistit informace, přemýšlet, potom teprve mluvit. Zkusím mu vysvětlit, jak velký přínos cesta na Taiwan má". @Vystrcil_Milos po návratu do ČR.
Vím, že tohle vše je těžké "pokouření" a nejprve je těžké tomu uvěřit a zvládnout to. Ale teprve teď konečně chápeme, proč se tyhle věci dějí. A vědění je první důležitý krok k prozření, ke změně vědomí a ke změnám. Proto vás prosím, abyste tyto informace šířili a tím napomáhali k tomu, aby tohle velmi skutečné strašlivé dění bylo rychleji odkryto, doufejme, že ukončeno, a aby tyto zločinecké nestvůry byly pohnány k odpovědnosti!
To vše má v oněch "elitárních" kruzích také svoji "energetickou složku", která při tom obřadném usmrcování má zvláštní a důležitou roli. Více podrobností k tomu a k zapletení Vatikánu do toho, jakož i o mnoha dalších "nepohodlných" tématech píši ve svých knihách „Wenn das die Deutschen wüssten (Kdyby to Němci věděli)…“ a „Wenn das die Menschheit wüsste (Kdyby to lidstvo vědělo)…“.








Žádné komentáře:

Okomentovat