Stránky

Pages

Pages

pátek 5. února 2021

Covid-19 je umělý produkt, stejně jako britská a jihoafrická mutace, což je nový kmen, ale nevíme, z které jeskyně vylétá, to se musí zjistit, jinak se smrtící nemoci nezbavíme, říká genetička Peková









 Jarní virus zmizel, tvrdí mikrobioložka Peková. Teď je tu mnohem horší kmen a není jasné, odkud se vzal. 

„Velká jarní vlna skutečně skončila na začátku června. Plyne to z našich laboratorních dat," říká mikrobioložka v rozhovoru pro Reflex. Ze sekvenování vzorků jasně vyplývá, že každá další vlna byla způsobena jiným novým virem a ty nemají nic do činění s tím jarním. „To se pozná podle toho, že jarní vir nasbíral na konci své vlny celý batoh mutací ve svém genomu. A pokud by druhá či třetí vlna vznikly z té první, tak bychom ty mutace viděli. Jenže tam nejsou. Takže původci druhé a třetí vlny jsou jiné kmeny viru. Odkud se vzaly ale netuším," říká Peková.

Podle mikrobioložky současné kmeny jsou si velmi podobné, ale nejsou to potomci viru prvního. „A já nevím kde je ta jeskyně, odkud vylétají. Nevím, co tu teď máme, ale je to hrozně infekční a šíří se to navzdory zákazu vycházení i rouškám."

Poselství Soni Pekové se od jara nezměnilo. Podle jejích slov je nutné najít jeskyni, ze které virus vylétá a zavřít ji. Na tom, že je virus uměle vyrobený si trvá, i když důkazy pro to stále nemá. Když chtěla své zjištění na jaře publikovat v jednom zahraničním odborném časopise, byla odmítnuta s tím, že je téma "příliš výbušné".

„Nejsem na světě sama, kdo to tvrdí. Ve vědě je obvykle na jednu věc mnoho názorů a až čas ukáže, kde je pravda. Já si budu stát na svém. Virus se nechová tak, jak se chovají přírodní izoláty. Vymyká se všemu, co jsme kdy viděli. Je z netopýra a je upravený, aby infikoval lidi," je přesvědčena Soňa Peková.

I proto se domnívá, že vakcína nemusí fungovat. Byla vyvíjena proti něčemu, co se tu již nevyskytuje. „Někdo sice tvrdí, že jeho vakcína bude fungovat i na ten britský kmen, já si o tom ale dovolím pochybovat, především na základě toho, kolik významných mutací tento britský kmen nese a jak velká sekvenční různorodost mezi viry existuje," míní Peková.

Testujme se, buďme opatrní a objektivizujme, co se přesně v danou chvíli děje, radí mikrobioložka s tím, že britská mutace je až překvapivě infekční a nedá se odhadnout její chování. 

V Peru už výrobce viru covid-19 soudí, ale u nás v ČR se o tom neinformuje a k hledání spravedlnosti se nepřipojujeme, ačkoliv máme téměř nejvíce úmrtí na počet obyvatel a dle docenta Valenčíka jsme "Balounova forpatrola" určená k likvidaci. 

Elity v Česku však jdou tradiční strategií Gajdy, když nemohu agresora porazit, tak se s ním spojím, ale fašističtí výrobci viru mají svých fašistů dost a o české nestojí, takže je vyhladí.









2 komentáře:

  1. Je pravda,že rekce ministra zdravotnictví je zmatená. Je tu aspekt udržovat nákazu do vakcinace. Ale EU je vypekla a vakcin je málo.Tak zkouší získat vakcínu Sputnik z Ruska. A mají všechno doma. Uváděno často a marně. Jako pohledem na přírodní zákony. Aspoň kdyby ty děti dostaly rozum. Do školy se připravím,ráno si vykloktam ústa s případnými víry.Dam si do hrnečku asi trochu 1cm roztoku a členů vařící vodou a udělám si čaj. Tím mám jistotu, že nejsem nakažen a nesirím víry. Nebo myslíte, že vláda vymyslí něco lepšího?

    OdpovědětVymazat