Stránky

Pages

Pages

pátek 9. února 2018

Barbara Slezáková poprvé promluvila o smrti milovaného otce

"Prosíme tímto veřejnost i tisk, aby respektovaly naše soukromí a daly nám potřebný čas vyrovnat se s naší tragickou ztrátou člověka, za jehož čestností a poctivostí budeme vždy stát. Karel nás opustil v úterý 7. února, následkem disekce aorty, v důsledku náporu posledních dnů, které pro něj nebyly zrovna příznivé," stojí v prohlášení, které TN.cz zaslala dcera Barbara. Z nemocnice jej po kolapsu propustili, že mu nic není a pak cestou domů zemřel!

Disekce aorty je velmi nebezpečný stav, při kterém dochází k natržení stěny aorty zevnitř. Krev se pak rychle hromadí, úmrtnost je velmi vysoká. Disekce často souvisí s vyšším krevním tlakem. Vzácněji může být příčinou vaskulitida (zánětlivé postižení cév).
Záběry zveřejněné po vítězství Miloše Zemana obletěly celé Česko před čtrnácti dny. Zemanův podporovatel ve štábu Milan Rokytka (KSČM) ležel bezvládně na pódiu, zatímco jeho kamarád Karel Slezák bránil novinářům, aby natáčeli. A to doslova vlastním tělem.

Incident dokonce začala vyšetřovat policie, Karel Slezák už se ale konečného verdiktu nedočká. "Naposledy mi volal z automobilu," tvrdil později Rokytka. Jeho prohlášení najdete i ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat