Stránky

Pages

Pages

pátek 9. února 2018

Rokytka zrušil zasnoubení s J. L.

Bohužel jsme zjistil, že ačkoliv mnou byla J. L. řádně akreditována na volební studio v TOP hotelu jako fotoreportérka, tak dala přednost prý bohatšímu rautu v Kongresovém centru Praha a pak mi týden tvrdila, že nevěděla o mém kolapsu, neboť přišla do hotelu pozdě až po mém odjezdu v sanitce.
Na video záběrech publikovaných na internetu jsem však zjistil, že v TOP hotelu byla už v době, kdy mne později tragicky zesnulý kolega Karel Slezák vedl uložit na stupínek v modrém salonku, neposkytla mi však pomoc a schovávala se před kameramanem, takže byla jen těžko k postřehnutí, nicméně po svědectví dalších zúčastněných osob jsem ji vlevo dole také objevil.

Když jsem se jí na to dnes tázal, dále mi lhala,  že o ničem nevěděla, že jí prý nějaký známý bral okolo ramen a pasu, nosil ji drinky a o mém bezvědomí neměla vůbec žádné povědomí a proto se mnou nemohla jet do nemocnice. 

S takovou nedůvěryhodnou lhavou osobou samozřejmě nelze dále kráčet na společné cestě profesním ani osobním životem, natož si ji vzít za manželku,  jak jsme v Jižních zahradách Pražského hradu plánovali, uzavřel zjevně rozrušený Milan Rokytka. Když  jí to oznámil, vyhrožovala mu, že toho bude litovat. TOP reportérky proto budou kauzu dále sledovat. 

Prý ji potkal na Farmáři roku, kde působila smutně a opuštěně, vetřela se pak do jeho přízně a bral jí na různé společenské a novinářské akce, nešlo jí však o občanskou novinařinu ani o vztah s Rokytkou, ale jen se dle vlastních slov "nažrat a nachlastat"  k čemuž jí popřál hodně štěstí. 

Související články:

http://www.tydenikobcanskepravo.cz/2018/02/byl-rokytka-v-top-hotelu-priotraven.html

1 komentář:

  1. Milane, berete nějaké léky? Třeba nějaké drogy, tedy krom chlastu, to už ví celý národ, že lejete první ligu.

    OdpovědětVymazat