Stránky

Pages

Pages

pátek 17. července 2020

Putin si poradit nechal a ruský národ tak má šanci se vymanit z neoliberální pasti, Zeman s Babišem však ne a českému národu hrozí zánik, říká TOP předseda Rokytka









Velmi jsem uvítal, že se Vladimir Vladimirovič snaží stabilizovat situaci ve své velké eurasijské zemi a nechal proto v populistickém duchu novelizovat ústavu RF zděděnou po Jeltzinovi, resp. jeho poradcích, kteří zradili vlast a pracovali pro CIA, zatímco ti slušnější se raději dali od KGB k uniformované policii a ti největší darebáci se vrhli rovnou na organizovaný zločin, jak mne včera informovaly obvykle dobře informované zdroje.  

FOTO: TOP News
Putinův poradce Starikov odvedl dobrou práci, když při besedě Na Zátorce pochopil, že globalisté připravují Chodorkovského na převzetí moci a doražení špatně poraženého soupeře z dob studené války, takže ruský prezident mohl včas přijmout příslušná opatření a potvrdit si je plebiscitem.

Zeman bohužel přes několikeré výzvy Konstituční lidové shromáždění nesvolal a oktrojovanou havlistickou ústavu nenechal přepracovat a schválit referendem, takže musela vzniknout československá exilová vláda, která hájí Dekrety prezidenta republiky Edvarda Beneše jakožto základ naší státnosti podkopávané agenty BND, dřívě RSHA Reinharda Heydricha. 

Je proto nutné upozornit i premiéra Babiše, že jeho zadlužování obyvatelstva  v Czechii na pokyn bruselských eurokratů je nelegitimní, nelegální a nulitní, aby se lichvářské gangy sající finanční krev z každého póru naší zbytkové republiky, či spíše německého protektorátu ve kterém kancléřka Merkel diktuje kdo může či nemůže být ve vládním kabinetu, nedivili až po válečných reparacích za 2. světovou a 1. covidovou válku nedostanou ani haléř či cent, říká mluvčí vlády Milan Rokytka.

Související články:





  








Žádné komentáře:

Okomentovat